Campania de suflet ,,Dăruiește și vei primi!”


Educatoarele Mariana Vertopan şi Puiu Georgeta de la la Grădinița cu Program Prelungit Deta au organizat campania „Dăruiește și vei primi!”, o acțiune caritabilă care a avut ca scop colectarea de jucării și îmbrăcăminte pentru copii și adulți, toate obiectele adunate fiind donate Școlii Gimnaziale Comuna Giera – Grădiniței cu Program Normal Giera și Grădiniței cu Program Normal Toager.

Gestul de omenie nu înseamnă doar o haină dăruită, înseamnă că ne pasă, că dăruim cu drag din ceea ce avem sau ne prisoseşte, înseamnă căldură sufletească şi dragoste de oameni. Prin acest gest le acoperim trupul şi le încălzim sufletul, le aducem un zâmbet şi o rază de speranţă, iar acestea sunt semne de omenie şi de iubire creştină”, a spus educatoarea prof. Mariana Vertopan.

Bucuria şi sentimentul de împlinire pe care educatoarele și toți participanții la eveniment le-au remarcat în zâmbetele copiilor au însemnat o lecţie de viaţă şi totodată cel mai frumos cadou de Paşte.


Prin acţiunea noastră caritabilă, am reuşit să colectăm îmbrăcăminte pentru copii, dar şi jucării, motiv pentru care transmitem sincere mulțumiri părinţilor preşcolarilor grupei mijlocii A” a continuat educatoarea Puiu Georgeta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.