SĂRBĂTOAREA POMULUI DE CRĂCIUN

În Ajunul Căciunului, seara naşterii Domnului Isus Hristos, a colindelor şi a bucuriei, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Deta alături de Centrul Cultural Deta organizează în faţa Muzeului oraşului ,,Sărbătoarea Pomului de Crăciun”. Și în acest an, evenimentul a reușit să creeze o atmosferă unică, asemenea unei povești, cu brad împodobit, om de zăpadă, trăsură cu reni şi sute de lumini multicolore. În prezenţa Moşului, alaiurile de colindători au vestit naşterea Domnului.

Deschiderea recitalui de colinde a fost realizată de colindătorii Bisericii Ortodoxe Române din Opatiţa, urmați de colindătorii Bisericii Ortodoxe Sârbe din Deta, cei ai Bisericii Romano-Catolice din Deta, ai Uniunii Bulgare din Banat - filiala Deta, ai Ansamblul de dansuri populare germane Edellweis, ai Bisericii Casa Tatălui și ai Bisericii Penticostală. În încheiere a concertat Corul Mixt al Centrului Cultural Deta, dirijat de profesorul Dan Oroşan. Moş Crăciun, foarte darnic și în 2017, a oferit o mică surpriză dulce celor prezenţi și un superb foc de artificii. (Ovidiu Ivancea – director al Centrului Cultural al oraşului Deta)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.