ASOCIAŢIA SENIORILOR DIN DETA ÎȘI CONTINUĂ ACTIVITĂȚILE



·        La sfârșitul lunii aprilie, seniorii din Deta au organizat tradiționalul „Balul al Primăverii”, eveniment la care au participat 138 membri ai asociației alături de o delegație de 20 persoane a Organizației pensionarilor din comuna Plandiște, Serbia. Ca de obicei, atmosfera a fost una de sărbătoare, cu tangouri, vals, ceardaş, hore şi jocuri populare româneşti și sârbești. Mulţumim primarului Petru Roman pentru cuvintele frumoase adresate în cadrul balului și pentru sprijinul asigurat în desfăşurarea acţiunilor, mulţumim Consiliului Local, directorului Centrului Cultural al Orașului Deta şi tuturor membrilor din biroul asociaţiei care şi-au adus contribuţia la buna desfăşurare a „Balului Primăverii”. Mulțumirile noastre se îndreaptă de asemenea către Florin Chiteală - Loco DJ, cel care a asigurat muzica în cadrul evenimentului.

·        Asociația Seniorilor Deta răspunde de fiecare dată „prezent” la chemarea Primăriei pentru acțiunile de gospodărire și înfrumusețarea a parcului și a mediului înconjurător din orașul Deta, astfel că mai mulți membri au participat la o acțiune de plantare pomi în Zona Țiglărie pe locul fostei gropi de gunoi. Felicitări seniorilor care s-au implicat: Drăgan Nicolae, Sculean Dorin, Voiculescu Alexandru, Tușineanu Maria, Buhaș Irina,  Drăguț Rodica, Lungu Florica, Sculean Dorina, Banga Ana, Matiș Maria, Baniaș Nicolae, Roman Petru, Radici Bertalan, Veronica Dorina, Ciocan Antoniu, Frunțeanu Ioan, Stoica Alexandru, Spâng Cornel, Kovacs Petru, Miuți Nada, Neda Iovanca, Bistriceanu Petru.

·        Anunțăm pubic că, în luna iunie, vom organiza prima excursie prevăzută în programul nostru de activități pe anul 2018. (Preşedinte A.S.D.  Alexandru Voiculescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.