Deschiderea anului şcolar la Grupul Şcolar “Sfântul Nicolae”

Un nou an şcolar a început pentru elevii din Deta.

Pentru cei mici care au păşit pentru prima dată în sala de clasă emoţiile au fost foarte mari. Pentru cei care s-au reîntors în băncile şcolii deschiderea anului şcolar a fost un prilej de bucurie. Deschiderea oficială a anului şcolar 2011 – 2012 a fost făcută de directorul Grupului Şcolar “Sfântul Nicolae” Deta, dl.Ioan Jinaru. Printre invitaţii la acest eveniment s-au numărat Primarul Oraşului Deta, dl. Petru Roman, Viceprimarul Oraşului Deta, dl.Şămanţu Gerhart, locţiitorul Comandantului Poliţiei Oraşului Deta, dl.comisar şef Ghervan Cristian, consilieri, preoţii: pr. protopop Prisăcean Ioan, pr. paroh Blagoe Ioan-Ciprian.

La Grupul Şcolar “Sfântul Nicolae” Deta funcţionează 49 clase în care învaţă 1.251 de elevi. Alături de invitaţii la eveniment s-au aflat şi părinţii copiilor veniţi cu emoţie să participe la acest moment frumos din viaţa oricărui copil. “Şcoala a fost şi rămâne o prioritate pentru Primăria Deta“, spune primarul Petru Roman.

“Facem toate eforturile pentru ca elevii noştri să se bucure de cele mai bune condiţii de învăţătură şi ne-am bucura să simţim că aceaşi preocupare există şi din partea conducerii şcolii. Mă gândesc în special la cei care au intrat în această toamnă în clasa a XII-a şi care anul viitor se vor afla în faţa unui examen extrem de dificil. Sper ca rezultatele pe care le vor obţine la BAC să ne facă să fim mândrii de ei şi ei la rândul lor să se mândrească peste tot pe unde vor merge că au abolvit liceul la Deta“, a mai spus primarul Petru Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.