“ZÂMBET ȘI CULOARE DE PAȘTE” 2018


Peste 250 de copii au participat la concursul regional de creație artistico-plastică organizat de Grădinița cu Program prelungit Deta


Aflat la prima ediţie, concursul de creație artistico-plastică a avut ca scop stimularea creativităţii copiilor, încurajarea exprimării sentimentelor creştine şi cunoaşterea tradiţiilor şi a valorilor morale transmise de sărbătorile Pascale. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestui eveniment s-au implicat toate cadrele didactice de la Grădiniţa cu program prelungit Deta sub coordonarea prof.înv.preșc. Biliana Geca Boghicevici.

“Mulțumim tuturor participanților, îi felicităm pentru originalitatea şi imaginaţia de care au dat dovadă atunci când au realizat aceste lucrări cu adevărat deosebite și îi aşteptăm cu mare drag și la următoarea ediţie. Prin picturi, desen, colaje și felicitări am reuşit să îmbrăcăm sala din Centrul Cultural Deta în straie de sărbătoare, aducând un omagiu binemeritat Sfintelor Sărbători Pascale” a spus director prof. Mariana Vertopan. Compoziţiile artistico-plastice ale celor peste 250 de preşcolari participanți la concurs, îndrumaţi de 80 de cadre didactice din 5 judeţe, pot fi admirate la sediul Grădiniței cu program prelungit Deta. 
COMISIA DE JURIZARE A CONCURSULUI :
Director P.P. Deta, prof. Vertopan Mariana
Coordonator proiect, prof.Boghicevici Biliana Geca
Director Șc. Gimnazială Ghilad, prof.Popuțe Geta
Director Șc. Gimnazială Denta, prof.Bogdan Mihaela
Grădinița P.P.Giroc, prof. Uțica Sofia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.